Rakamlarla Alarko Carrier
+550

Bayi & Servis

+5

Öncü Marka

%12

İhracat Oranı

+40

Borsa Deneyimi

Finansal Grafik Tablosu

  • ALCAR
  • BIST 100
ALCAR

Sıkça Sorulan Sorular

Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş. ‘nin diğer şirketlerdeki iştirak oranları ile ilgili detaylı bilgiye www.alarko-carrier.com.tr internet sitesinin Yatırımcı İlişkileri/Faaliyet Raporları ve Mali Tablolar sayfasında bulunan Faaliyet Raporları ve Dipnotlarından ulaşılabilmektedir.
Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş. ‘nin Kar dağıtım politikası ile ilgili detaylı bilgiye www.alarko-carrier.com.tr internet sitesinin Yatırımcı İlişkileri/Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu/6. Kar Dağıtım Politikası ve Kar Dağıtım Zamanı sayfalarından ulaşılabilmektedir.
Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yıllık Genel Kurul Toplantısı 08.05.2012 tarihinde yapılmıştır. Genel Kurul Toplantıları ile ilgili detaylı bilgiye www.alarko-carrier.com.tr internet sitesinin Yatırımcı İlişkileri/Kurumsal Yönetim sayfasından, Genel Kurul Gündemleri ve Genel Kurul Tutanakları sayfalarından ulaşılabilmektedir.
Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1992 yılında halka açılmıştır.
Üçer aylık dönemlerde açıklamaktadır. Mali Sonuçları içeren Periyodik mali tablolara ilişkin detaylı bilgiye www.alarko-carrier.com.tr internet sitesinin Yatırımcı İlişkileri/Faaliyet Raporları ve Mali Tablolar sayfasından ulaşılabilmektedir.
Ortaklık yapısına ilişkin detaylı bilgiye www.alarko-carrier.com.tr internet sitesinin Yatırımcı İlişkileri/Kurumsal Yönetim/Son durum itibarıyla ortaklık yapısı sayfasından ulaşılabilmektedir.
Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş, 2004 yılı için SPK Seri XI no 20 Yüksek Enflasyon Dönemlerinde Mali Tabloların Düzeltilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ doğrultusunda raporlama yapmıştır. Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş, 2005, 2006 ve 2007 yılında ise SPK Seri XI no 25 Sermaye Piyasasında Muhasebe Standartları Hakkında Tebliğ doğrultusunda, 2008 yılından Haziran 2013'e kadar ise SPK Seri XI no 29 Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği doğrultusunda raporlama yapmıştır. Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş, Haziran 2013'den itibaren SPK Seri II no 14.1 Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği doğrultusunda raporlama yapmaya devam etmektedir.
Alarko Carrier ısıtma, soğutma ve su basınçlandırma sektörlerinde faaliyet göstermektedir.
Alarko Carrier, Isıtma, Soğutma ve Su Basınçlandırma pazarlarında sırasıyla yaklaşık %4,4, %9,3 ve %9,0 pazar paylarına sahiptir.
Alarko Carrier yıllık ortalama %10 oranında büyüme sağlamayı ve cirosunda ihracattan gelen payı artırmayı hedeflemektedir.
Alarko Carrier’ın başlıca ihracat yaptığı ülkeler; İngiltere, Almanya, Yunanistan, Hollanda, Rusya, Azerbaycan, Romanya, BAE, Fransa, İtalya, İspanya, Avustralya, Belçika ve Kazakistan’dır.
Alarko Carrier, başlıcaları Panel Radyatörler, Klima Santralleri, Gaz ve Sıvı Yakıtlı Brülörler, Çatı Tipi Klimalar olmak üzere muhtelif ürünlerl ihrac etmektedir.

İletişim

Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş. GOSB - Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Şahabettin Bilgisu Cad. 41480 Gebze - KOCAELİ

Çağrı Efe - Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi

Tel: 0(262) 648 61 20

E-Mail: cagri.efe@alarko-carrier.com.tr

Analistler
Tümünü Gör
Hoşgeldiniz!

Üye olduğunuz e-posta ve şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz

Şifreniz en az 8 karakterden oluşmalı, 1 küçük harf, 1 büyük harf, 1 özel karakter içermelidir.

captcha
Beni hatırla

veya

Hoşgeldiniz!

Şifreniz en az 8 karakterden oluşmalı, 1 küçük harf, 1 büyük harf, 1 özel karakter içermelidir.

Size özel fırsatları görmek için bu bilgileri de doldurabilirsiniz.

captcha



Beni hatırla

veya

Şifre Yenileme

Şifre yenileme bağlantısı gönderebilmemiz için e-posta adresinize ihtiyacımız var.

Tebrikler

Şifre yenileme bağlantısı adresine gönderilmiştir.

Şifre Yenileme

Lütfen yeni oluşturacağınız şifreyi giriniz.

Şifreniz en az 8 karakterden oluşmalı, 1 küçük harf, 1 büyük harf, 1 özel karakter içermelidir.

Tebrikler
şifreniz başarıyla değiştirildi!

Şimdi güvenliğiniz için lütfen yeni şifreniz ile tekrar giriş yapınız.